Nu med utsikt över Öresund

New Seeds nya kontorNu har New Seed flyttat in i sitt nya kontor på Järnåkravägen 3 i Lund. Om ni önskar besöka oss är det bra att komma ihåg nummer elva. New Seeds kontor ligger nämnligen på elfte våningen och är kontor (och ringklocka) nummer elva för att komma in.

Från översta våningen i den gamla så kallade ”Skatteskrapan” i Lund har man en vacker utsikt. På en bra dag skymtas Turning Torso, Öresundsbron och ibland till och med Danmark vid horisonten. Tittar man närmare så ser man ett virr varr av bilar i den ständigt aktiva korsningen mellan Ringvägen och Malmövägen.

Ni är välkomna på besök, men anmäl det gärna innan! Vi har så mycket att göra att vi ofta är ute som konsulter på olika uppdrag i vår närhet.

Det känns skönt att vara tillbaka i Lund till New Seeds grundare Magnus Lindgren. Efter en lång tid med framförallt arbete på kontor i Malmö och Lomma så känns det på något sätt som om man kommer hem till studentstaden Lund.