woocommerce

Intressant fakta: Enligt builtwith.com var 41% av alla e-handelsplatser i Sverige baserade på WooCommerce!

WooCommerce

WooCommerce är ett e-handelsverktyg som är baserat på WordPress. Med WooCommerce kan man förvandla vilken vanlig WordPress-installation som helst till en fullfjädrad e-handelsplats. WordPress är ett av världens i särklass populäraste plattformar för hemsidor.

Flexibel e-handel

Tack vare sin populäritet är det mycket lätt att integrera WooCommerce med många olika system och tjänster. Exempelvis kan WooCommerce enkelt hantera populära betalningslösningar såsom Swish, Klarna eller många olika leverantörer av kortbetalningar. Det finns även färdiga lösningar för integration med olika ekonomisystem såsom Visma eller Fortnox.

WooCommerce är precis som WordPress byggd på ett sätt som gör det mycket enkelt att vidareutveckla. Det går att skapa helt unika lösningar och anpassningar efter behov. Allt från utseende till administratörsfunktioner går att anpassa. Det är även lätt att integrera med andra system utöver de som redan finns som tillägg.

New Seed erbjuder

New Seed kan hjälpa er installera WooCommerce på en egen server med de tilläggstjänster som ni önskar. Vi hjälper er:

  • …installera och konfigurera
  • …erbjuda eller rekommendera hosting-alternativ
  • …sätta upp betalning via kredikort, Swish, Klarna eller annat sätt
  • …anpassa standardmallen och därmed utseendet utåt
  • …utveckla specialskrivna insticksprogram om någon specialfunktion önskas
  • …sätta upp tjänsten så att den klarar mycket hög belastning

Utöver detta kan vi såklart erbjuda alla våra tjänster som vi även har för WordPress. Om ni inte har andra önskemål så rekommenderar vi att vi sätter upp detta på en mycket driftsäker lösning i Amazon AWS.

Har ni några frågor eller funderingar kring att starta upp er e-handel så kan vi rekommendera att ni besöker New Seed på en ”Fredag på NewSeed”. Där kan ni får kostnadsfria råd om hur ni kan gå tillväga.

Kontakta NewSeed för ytterligare information!