Spin of Hope - BarncancerfondenFormtoppen i Höllviken deltar i Barncancerfondens Spin of Hope den 31 mars 2012. Spin of Hope är ett insamlingsevenemang där ambitionen är att cykla spinningcyklar och donera pengar till Barncancerfonden.Formtoppens ambition är att hålla alla deras spinningcyklar igång hela dagen. Medlemmar kan skriva upp sig i lag eller boka en ensam cykel i mån av plats.

För att förbereda så bra som möjligt har New Seed bidragit med sin kunskap och lite tid. New Seed har hjälpt Formtoppen med anpassning av deras bokningssystem för denna speciella engångshändelse. Medlemmar kan nu i god tid innan den 31 mars boka de tider som passar dem bäst.

New Seed stödjer ansvarsfullt företagande. Detta är ett exempel på aktivitet som New Seed mer än gärna bidrar med tid till.

Formtoppen är ett gym med två anläggningar i Höllviken och Skanör. Formtoppen utsågs till årets gym 2011.