Då är det återigen dags att summera och reflektera över ett år som passerat. 2017 har varit spännande och utvecklande på många olika sätt. Vi har haft ett bra och produktivt samarbete med våra trogna kunder men också startat en del nya projekt.

Vi har besökt konferenser och mässor både i norr och söder. Europas största konferens gällande WordPress, WordCamp Europe gick i år av stapeln i Paris och vi var givetvis där. Det var en mycket välorganiserad och lärorik konferens och vi ser fram emot nästa års WordCamp Europe som ska hållas i Belgrad, Serbien.

I september åkte vi över sundet till Köpenhamn och deltog på AWSome Day. Vi på NewSeed har tidigare besökt AWSome Day, och har använt oss en hel del av Amazons tjänster, men eftersom vi hade fått nytillskott till företaget och hade två praktikanter så bestämde vi oss för att det var dags att åka dit igen! Vi fick en bra genomgång av vad Amazon har att erbjuda och för en del av oss blev det repetition och för en del ny nyttig kunskap.

För fjärde året i rad besökte vi TechCrunch´s Hackathon, som i år hölls i Berlin den första helgen i december. Konferenciererna kommenterade glatt att de Svenska pilgrimerna åter igen var på plats för att på 20 timmar bygga sin produkt. I år blev det en app, K for Contact. En kontaktuppgifts-app som ligger helt rätt i tiden med tanke på den kommande GDPR  lagen. Resultatet blev mycket uppmärksammat och vi fick en hedersvärd andraplats av sponsoren Clovers. Nästa år siktar vi efter en förstaplats!

Traditionen vi startade 2016 – Fredag på NewSeed har även under 2017 varit en mycket uppskattad tillställning. Här hälsar vi vem som helst välkomna till oss, för att ställa frågor inom webbutveckling. Med glädje kan vi meddela att vi kommer att fortsätta denna tradition nästa år.

Vi började året med tre anställda och avslutar 2017 med tre nya kollegor. Med fördubblad styrka går vi nu in i 2018 med höga förväntningar om ett händelserikt år. Vi ser fram emot att utvecklas med såväl gamla som nya kunder!

 

Kategorier: New Seed