Kom och prata med oss om att förverkliga idéer!

Fredag 13 mars gästar vi Solnäs gård för att tillsammans med SEB tala om nyföretagande, tekniska lösningar och att förverkliga idéer! Vår VD Magnus Lindgren kommer dela med sig av de erfarenheter vi har och hur vi som IT-konsulter kan spela en roll i att lösa de problem man ställs för inför i arbetet att bygga upp sitt företag. Magnus har jobbat med webbutveckling sedan webbens uppkomst och har sett många tekniker komma och gå, och har därmed en väldigt god insikt i hur utvecklingen sett ut och vad vi kan vänta oss. Hans erfarenhet i egenföretagande ger också en stor kunskap i de problem man ställs inför och vilka tekniker det finns på marknaden för att lösa dem. Inte minst kommer han prata om ett problem vi ofta ser – att nyföretagare lägger stora pengar på att skapa dyra IT-system, när man lika gärna hade kunnat använda en teknik som redan finns och kostar betydligt mindre. Frukosteventet på Solnäs gård går därmed helt i linje med vår vision – att hjälpa andra förverkliga sina idéer, med så enkla, effektiva och underhållsfria tekniker som möjligt. 

Eventet är en stor frukost som kommer hållas på Solnäs gård, ett par mil utanför Lund. Värd för frukosten är vår samarbetspartner NyföretagarCentrum Öresund, som hjälper nyföretagare med allt från att diskutera idéer till att rekommendera kontakter. Även SEB kommer vara på plats och tala om de finansiella aspekterna av att starta eget, samt de olika typerna av typ av bolagsform. 

Solnäs gård är en stor och vacker fruktträdgård med gårdsbutik, café och plantskola som ägs och drivs av Kiviks musteri. Här kommer det bjudas på en jättetrevlig frukost och en kort presentation av gården. Att i den miljön, tillsammans med SEB och NyföretagarCentrum, få prata om tekniska lösningar och företagande är något vi verkligen ser fram emot. Vill du delta? NyföretagarCentrum hälsar att eventet är öppet för alla, och du anmäler dig via deras hemsida


Kategorier: Nyheter