Från oss alla, till er alla, en riktigt God Jul!

Så var det då äntligen jul, efter ett väldigt händelserikt år. Vi har som tradition på NewSeed att varje år skänka vår julgåva till ett välgörande ändamål. I år valde vi i teamet tillsammans att skänka det till UNICEF. Eftersom resten av världen varit upptagna med att bekämpa Corona-viruset i år är det mycket annan sjukvård i världen som har fått lida för det. Vi är glada över att kunna hjälpa till och hoppas med vår gåva kunna göra skillnad. Vi hoppas att många andra tänker likadant, och kanske lägger en del av de pengar man sparat på att inte kunna resa, gå på julbord andra vanliga saker, och istället skänker en del av det till de platser i världen där det verkligen behövs.

Ett stort och underbart God Jul och Gott Nytt År önskar vi till alla våra vänner! Vi ser fram emot att ta oss an 2021 tillsammans med er.