Vill du jobba på NewSeed?

Har du talang för webbutveckling? Gillar du problemlösning och att leverera användbara lösningar?

NewSeed söker personer med erfarenhet av en eller flera av följande tekniker/plattformar:

  • Java SE/EE och Servlets
  • WordPress/WooCommerce
  • Amazons AWS-tjänster

Finns det inget som du tycker passar på din profil? Sök ändå! Vi tycker om att få in spontantansökningar, rätt person försöker vi alltid göra plats för.

NewSeed letar efter möjligheter i Öresundsregionen

Varför ska du jobba på NewSeed?
Om du trivs i en mindre organisation med god sammanhållning och massor av möjligheter till personlig utveckling. Som praktikant kan du ställa och få svar på de mest avancerade frågorna du kan tänka dig inom webbutveckling. Som anställd så kommer du att vara med oss när vi reser på konferenser och deltar i Hackathons. Som del av organisationen så är du med och förverkligar våra kunders idéer!

Låter det intressant? Skicka e-post till jobb@newseed.se och bifoga ditt CV. Saker vi gillar att se i ditt CV är förutom de vanliga referenserna är även exempel på projekt du har varit delaktig i och länkar till exempelvis Github-konto.

Vill du jobba bredvid studierna? Förutom en förbättrad inkomst får du erfarenhet och en framtida referens att sätta på ditt CV! NewSeed hjälper dig gärna med ett arbetsschema som matchar din utbildning både i innehåll och i tidsupplägg.

Tveka inte, vi ser fram emot din ansökan till jobb@newseed.se!