IT-Konsult

ÅF logotyp

Kundcase: ÅF
Läs om hur New Seed hjälpt ÅF Kontroll med hantering av utfärdande av certifikat. New Seeds uppdrag var att förenkla certifikatsprocessen. Fokus låg på att tidsaspekten då det fanns mycket tid att spara på den manuella pappershanteringen.

I över tio år har NewSeed erbjudit IT-konsulttjänster till de som behöver spetskompetens inom webbutveckling. Vår långa erfarenhet inom branschen står till ert förfogande. Vi har genom åren både utvecklat helt nya verksamhetsanpassade system samt integrerat befintliga system med olika datakällor eller system. Vår långa erfarenhet gör också att vi kan ge råd om angränsade områden som affärsutveckling och förvaltning.

Det du kan förvänta dig från en IT-konsult från NewSeed är kreativitet, lojalitet och nyfikenhet. Vi vill förstå problemen vi ska lösa och fördjupa oss i verksamheten vi ska stödja. Inte sällan kommer det förfrågningar som vi inser angriper ett symptom snarare än problemet, då vill vi hitta grundorsaken och lösa det. Sedan måste man såklart även vara pragmatisk och ibland göra lösningar som fungerar för stunden. Vår breda erfarenhet från många olika projekt och tekniska miljöer gör att vi ser mönster och förbättringsmöjligheter som annars kan vara lätta att missa.

Vi har erfarenhet av att jobba i stora organisationer, ofta internationella koncerner, där det ställs krav på budget, dokumentation och anpassningar efter olika regelverk. Bland de vanligaste uppdrag vi har är att förenkla hanteringen av någon verksamhetsaspekt. Ofta handlar det även om en automatiserad integration med tidsrapporterings- eller faktureringssystem.

Vi tackar bara ja till uppdrag som passar vår expertis. Detta kan verka vara uppenbart men tyvärr ser vi ofta inom just IT att problem löses på fel sätt trots att det finns bättre verktyg.

NewSeed är främst aktiv i Sverige men har även internationella kunder. Vi utgår från Lund där vi har vårt huvudkontor. Med dagens teknik och videomöte jobbar vi med företag över hela Sverige och har en del uppdragsgivare som vi aldrig träffat förutom via videolänk.

New Seed har över åren slutfört många olika projekt. Läs gärna något av alla våra kundcase som vi har publicerat. Allt ifrån mindre uppdrag med en justering av en Drupal- eller WordPress-installation till stora projekt med utveckling av helt nya e-tjänster.

Kontakta oss så berättar vi gärna mer om vad vi har att erbjuda.

Kom in på en kopp kaffe!

Boka in ett första möte med oss, så diskuterar vi din idé och hur vi skulle kunna vara till hjälp. Det första mötet med oss är alltid helt kostnadsfritt. Ibland är det inte så lätt att själv se lösningen på ditt problem och då kan det vara bra att få diskutera det i lugn och ro med någon som har erfarenhet av att lösa liknande situationer. Ge oss dina problem – så kommer vi tillsammans fram till en lösning.

Skicka en förfrågan