Vad kan vi hjälper er med?

NewSeeds affärsidé att vara en partner att lita på för IT-utveckling. NewSeed riktar sig både till små och stora företag, över tjugo års erfarenhet inom utveckling av e-tjänster står till ert förfogande.

NewSeed förverkligar idéer. Vi letar efter de svåraste projekten – helst omöjliga, folk blir så glada när man levererar dem. Vi vill ha komplexa problem som vi kan skapa enkla lösningar till.

– Magnus Lindgren, grundare och VD på NewSeed

IT-konsult

Vi vill förstå problemen vi ska lösa och fördjupa oss i verksamheten vi ska stödja.

Appar

Vill du skapa en app? Vi hjälper dig med en kostnadseffektiv utveckling!

AWS

Använt på rätt sätt kan Amazon AWS väsentligt sänka kostnader för IT-infrastruktur.

E-Tjänster

Ett av NewSeeds främsta område är utveckling av e-tjänster.

Kan vi skapa en e-tjänst åt er?

Har ni en idé för en ny tjänst eller önskar ni bygga till nya funktioner till ett gammalt system? NewSeed har lång erfarenhet av att lägga till e-tjänster till befintliga affärs- och ekonomisystem. Vi har även byggt helt nya fristående e-tjänster för både internt och externt bruk inom organisationer. Exempel på vad vi erbjuder inom e-tjänster:

Kan vi bygga en app åt er?

Vare sig det gäller iPhone eller Android så kan NewSeed bistå med sin kunskap inom app-utveckling. Vi bygger kostnadseffektiva appar i React Native som med lätthet går att publicera på en eller flera av de populära mobila operativsystemen. Vi erbjuder följande:

  • Skapa en app i React Native för både iPhone och Android
  • Publicering av appar på AppStore (iPhone) eller Google Play (Android)
  • Skapa en app som tillgängliggör en funktion ur ett affärssystem (exempelvis tidsredovisning)

Kan vi hjälpa er på något annat sätt?

Finns det något annat sätt ni tror vi kan hjälpa er på? Tveka inte att kontakta oss för att se om vi kan hjälpa er i just ert projekt! Det vi har gjort tidigare utöver traditionell utveckling är följande:

Vem arbetar vi åt?

Våra kunder är framförallt medelstora till stora företag. Vi jobbar både nationellt och internationellt. Ett typiskt projekt har en budget mellan hundratusen till en miljon kronor. De allra flesta projekt vi driver är långsiktiga och varar i flera år där vi kontinuerligt hjälper till att förbättra en e-tjänst.

Kom in på en kopp kaffe!

Boka in ett första möte med oss, så diskuterar vi din idé och hur vi skulle kunna vara till hjälp. Det första mötet med oss är alltid helt kostnadsfritt. Ibland är det inte så lätt att själv se lösningen på ditt problem och då kan det vara bra att få diskutera det i lugn och ro med någon som har erfarenhet av att lösa liknande situationer. Ge oss dina problem – så kommer vi tillsammans fram till en lösning.

Skicka en förfrågan