Filosofin bakom NewSeed

NewSeed skapades med grundtanken att 75-80 procent av tiden skulle läggas på ”traditionella” konsultuppdrag fast med fokus på de svåraste problemen. Eftersom grundaren Magnus Lindgren redan 2009 hade tio års professionell erfarenhet av webbutveckling kände han att där fanns mycket att bidra med.

Resterande 20-25 procenten av tiden skulle investeras i nya projekt såsom riskprojekt och galna idéer. Merparten av dessa projekt skulle sannolikt aldrig leda till någon färdig produkt eller tjänst – men tiden som investerades i dessa projekt leder till erfarenheter av ny teknik och andra sätt att lösa problem på som sedan går att använda i de traditionella projekten.

Genom att systematiskt arbeta på detta sätt har vi på NewSeed kunnat erbjuda spetskompetens inom webbutveckling i över tio år nu! Vi är snabba med att ta till oss ny teknik när den dyker upp.

Det räcker inte med att sitta hemma på kontoret för att ligga i framkant. På NewSeed utmanar vi oss själva och vår kunskap även på andra sätt än dessa risk-projekt. Vi åker på utvecklar-konferenser runt om i världen. Hittills har vi besökt alla möjliga konferenser från Øredev i Malmö till Google I/O i San Francisco.

För att verkligen sätta våra kunskaper på prov deltar vi även i Hackathon. Vi har haft en tradition om att tävla i programmering vid TechCrunch Hackathon. På ett hackathon utmanas inte bara ens förmåga att programmera utan nästan viktigare är förmåga att prioritera, fokusera och leverera!

Alla den kompetens vi har förvärvat på detta sätt vill vi erbjuda våra kunder och partners.

NewSeed – förverkligar idéer!

Kom in på en kopp kaffe!

Boka in ett första möte med oss, så diskuterar vi din idé och hur vi skulle kunna vara till hjälp. Det första mötet med oss är alltid helt kostnadsfritt. Ibland är det inte så lätt att själv se lösningen på ditt problem och då kan det vara bra att få diskutera det i lugn och ro med någon som har erfarenhet av att lösa liknande situationer. Ge oss dina problem – så kommer vi tillsammans fram till en lösning.

Skicka en förfrågan