App-utveckling för iPhone, Android med flera

Vill du skapa en app? Vi hjälper dig med en kostnadseffektiv utveckling! New Seed har utvecklat appar av många olika slag. Allt från enkla billiga så kallade webbappar till avancerade plattformsspecifika iPhone- eller Android-appar.

App-utveckling skiljer sig från traditionell programutveckling på ett antal punkter. Framförallt är det ofta den begränsade formfaktorn som måste beaktas. Smartphones och tablets har en mer begränsad skärmyta men har istället andra fördelar som bör utnyttjas. Mobilitet är såklart den främsta, men verktyg såsom GPS, kamera, adressbok med mera ska inte underskattas!

App-utveckling på New Seed

En app kan utvecklas som ett komplement till ett affärssystem eller som en helt fristående produkt. En app kan användas i reklamsyfte för att stärka ett varumärke. Givetvis kan en app även vara en helt fristående egen produkt såsom ett spel eller verktyg.

React Native logoDet finns en rad olika verktyg att tillgå beroende på hur man vill utveckla sin app. New Seed har erfarenhet av flera av dessa och kan ge er råd vilken väg som är den bästa. Man kan till exempel ta fram billiga prototyper i enkel HTML5. Vill man ha plattformsoberoende appar så finns det en rad ramverk för dessa, bland annat React Native som utvecklas av Facebook. Sedan går det såklart att utveckla i Java på Android eller ObjC/Swift på iOS direkt såklart!

Vi på New Seed vill gärna höra era idéer och ge förslag på hur vi kan förverkliga dem! Med erfarenhet av flera års app-utveckling ska vi säkert kunna hjälpa er!