Målsättning

Liten vill bli stor - nyckelpiga på rälsMagnus Lindgren äger och driver New Seed. Här är hans ord om målsättning och drivkraft för det egna företaget.

Målsättning
Har ni en idé? Jag vill hjälpa er förverkliga era idéer! Jag vill erbjuda en kostnadseffektiv service som jag hoppas leder till en långsiktig affärsrelation med mina framtida klienter. Bara genom att hjälpa er förverkliga era mål kommer jag att nå mitt mål.

Metod
”Rätt verktyg för jobbet” säger ett gammalt talesätt. I dagens on-linevärld kan man förlänga det uttrycket med ”..och bygg inte verktyg som redan finns”. Det finns många bra produkter tillgängliga på marknaden, några är till och med gratis. Var noga med att undersöka vad som redan finns så att inte onödig tid läggs på utveckling av befintliga produkter.

Vision
Somliga ser horisonten och låter sig begränas av den. Andra ser horisonten och funderar över vad de kan åstadkomma när de når dit. Jag avser använda vad jag har för att nå vad jag ännu inte vet finns. Jag tror inte på kortsiktiga lösningar, allting är bara ännu ett steg mot horisonten och vad som finns bortom den.

– Magnus Lindgren