Idag lanserade Barnaffär G-knapp sin satsning på en dansk hemsida. Syftet med den danska hemsidan är att locka danska besökare till den svenska hemsidan och svenska butiken i Malmö.

New Seed har hjälpt Barnaffär G-knapp ta fram den danska sidan utifrån materialet på hans ursprungliga svenska sida. Genom en partner som är auktoriserad översättare har hemsidan översatts från svenska till danska. I samarbetet har dels vanliga texter översatts men också sökord och domännamn som förhoppningsvis ska tilltala de danska kunderna.

Hemsidan är publicerad via ett danskt företag och servern är belägen i Danmark, Köpenhamn för att vara exakt. Detta för att Google ofta favoriserar lokala tjänster och målet i detta fall är den danska publiken.

Läs mer om våra erbjudande om hemsidor på danska under menyn tjänster på hemsidan.