Gör dig redo för morgondagen redan idag. Som uppföljare till iPhone och iPad kommer en rad med liknande produkter vilka alla har en sak gemensamt: de är portabla och har webbläsare. I och med denna nya produktgrupp som pressar priset på portabla webbläsare skapar detta ett utrymme för innovation för hur man använder affärsystem via Internet.

Istället för att åka till kontoret och tidsrapportera så skapa en app till iPhone som löser det direkt och på plats. Skapa rapporter och gör dem tillgängliga via Internet direkt på plats ute hos kund. Möjligheterna är många och förutom tidsbesparing kan helt nya funktioner utvecklas.

New Seed är registrerad hos Apple som licensierad iPhone-utvecklare. Vi kan hjälpa er att ta fram specialskrivna applikationer vilka kan användas inom er organisation. Håll utkik efter OS 4 för iPhone, där kommer en rad nyheter för nyttjande av iPhone inom organisationer.

Kategorier: Uncategorized