new seed desktopNu är året snart slut och det är dags att summera hur år 2015 har gått för New Seed.

Det har utan tvekan varit ett mycket intressant och händelserikt år. Vi har fått nya kunder, nya medarbetare och jobbat med många intressanta projekt.

Cybercom Group elobina-pattern Screen Shot 2015-11-10 at 20.13.27 IMG_6030 (1)

Vi har under året som passerat mer och mer använt oss av tjänster från Amazon. Det finns snart inga argument alls mot att använda deras mycket prisvärda tjänster.

Tidigt under år 2015 var New Seed med som en underleverantör till Cybercom Group AB och vann därigenom ett ramavtal med Kammarkollegiet. Detta var ett nytt och spännande steg för New Seed att vara med om.

Vi har under hela året hjälpt Elobina med deras fantastiska och mycket avancerade utveckling. Detta projekt blir ännu mer intressant att följa under år 2016. Elobina gör textilindustrin tillgänglig för vem som helst. New Seed har byggt hela den tekniska plattformen från back-office till e-handel med en editor där kunder kan skapa sina egna textilprodukter.

Hela New Seed har varit på ett antal mindre och större konferenser under året som passerat. Den största och mest givande var Öredev. Här fick vi många nya erfarenheter, kontakter och en inblick i vad som är på gång.

Vi avslutade året med att delta i en programmeringstävling i London: TechCrunch Hackathon. Hela New Seed var på plats och vi stöttade även Elobina som ställde ut under StartUp Alley på TechCrunch.

New Seed är även involverad i projekt av konfidentiell natur. Det är inte som vi har glömt er som kund – men vi kan såklart inte skriva om de framgångar vi nått tillsammans här tyvärr!

Det framgångsrika året som gått har även givit oss möjligheten att ge vår årliga julgåva. Detta år gick bidraget till Läkare utan gränser för deras fantastiska arbete.

Vi vill tacka alla som varit med och gjort detta år så framgångsrikt och vi ser fram emot att fortsätta utvecklas tillsammans år 2016!