Affärsfokus i Lund

New Seed IT Solutions fanns i år representerade på företagsmässan Affärsfokus i Lund den 15 mars. Affäsfokus i Lund är ett mötesforum för företag i Malmö-Lundregionen och i år fanns 164 företag på plats.

En trevlig heldag som ägnades åt att nätverka och knyta nya spännande kontakter i Öresundsregionen.

Vi besökte många intressanta bord och pratade med många engagerade människor under dagen. Förhoppningsvis möten som kan leda fram till samarbete och affärsuppgörelser nu under året!

Vi hade också en liten tävling vi vårt bord. Vinnaren av en Orkidé blev Nadia på Effectus.

Intresset för vår kund Elobina var också stort. Elobina är en e-handel där man kan designa tyger efter egna mönster och bilder. New Seed har varit och skapat e-handelsbutiken och editorn för skapandet av mönster. Ett exempel på vad vi på New Seed kan göra.

Kategorier: New Seed