Det är nu den 31 december 2013 – årets sista dag. Året 2013 har inte gått riktigt som planerat för New Seed. Året har varit full av överraskningar, både positiva och negativa.

Första halvåret 2013 var ungefär som förväntat. Fram mot sommaren kom dock en stor förändring i ett av New Seeds största uppdrag. Ett plötsligt kraftigt minskat engagemang i detta uppdrag ledde till mycket tid över. Det visade sig dock vara enklare än förväntat att fylla detta tomrum!

Andra halvåret 2013 präglades av massor av kundmöte. Nya intressanta uppdrag och även egna produkter som har börjat mogna och ta form. Förutom ren utveckling har även en rad artiklar författats åt Datormagazin, bland annat om ensidesapplikationer, hastighetsoptimering av hemsida, sökmotoroptimering med mycket mera.

På grund av den oväntade vändningen under sommaren och det inkomstbortfall det innebar att snabbt behöva söka nya uppdrag så har 2013 blivit det första året sedan starten som någon bonuslön inte delats ut under december månad. Trots detta har vi ändå valt att båda donera pengar till Röda Korset efter katastrofen i Filippinerna samt donera till UNICEF istället för en julgåva.

Vi blickar nu fram mot 2014 mot stor förväntan. Ett ännu hemligt projekt är nära att bli klart och vi ser fram emot att kunna berätta om det. Vi har många gamla trogna och även några nya kunder som vi ser fram emot att kunna hjälpa till det bästa av vår förmåga!

Tack till alla som vi träffat och arbetat med under 2013. Vi ser fram emot ett nytt spännande år 2014!

GOTT NYTT ÅR ALLESAMMANS!

– Magnus Lindgren
VD, New Seed AB