Vill du jobba på New Seed?

New Seed letar efter möjligheter i ÖresundsregionenHar du talang för webbutveckling? Gillar du problemlösning och att leverera användbara lösningar?

Praktikant/Exjobb
Söker du en praktikplats eller någonstans att göra ditt exjobb? Vi på New Seed ställer gärna upp som mentorer. Vi har dock begränsad kapacitet så hör av dig så ska vi se om vi kan göra plats för just dig!

New Seed söker personer med erfarenhet av en eller flera av följande tekniker/plattformar:

  • Java SE/EE och Servlets
  • WordPress/WooCommerce
  • Amazons AWS-tjänster

Finns det inget som du tycker passar på din profil? Sök ändå! Vi tycker om att få in spontantansökningar, rätt person försöker vi alltid göra plats för.

Varför ska du jobba på New Seed?
Om du trivs i en mindre organisation med god sammanhållning och massor av möjligheter till personlig utveckling. Som praktikant kan du ställa och få svar på de mest avancerade frågorna du kan tänka dig inom webbutveckling. Som anställd så kommer du att vara med oss när vi reser på konferenser och deltar i Hackathons. Som del av organisationen så är du med och förverkligar våra kunders idéer!

Låter det intressant? Skicka e-post till jobb@newseed.se och bifoga ditt CV. Saker vi gillar att se i ditt CV är förutom de vanliga referenserna är även exempel på projekt du har varit delaktig i och länkar till exempelvis Github-konto.

Vill du jobba bredvid studierna? Förutom en förbättrad inkomst får du erfarenhet och en framtida referens att sätta på ditt CV! New Seed hjälper dig gärna med ett arbetsschema som matchar din utbildning både i innehåll och i tidsupplägg.

Aktuella tjänster just nu:

Tveka inte, vi ser fram emot din ansökan till jobb@newseed.se!