NewSeed ger ut ny programvara

Published On: 2022-11-09Tags: ,

NewSeed släpper Fortnox2Google

NewSeed släppte sin programvara Fortnox2Google nu i veckan och den finns tillgänglig i Fortnox integrations-butik online.

Programvaran är en molntjänst  som låter en föra över data från Fortnox till Google sheets där man lättare kan få överblick och organisera sin information. Båda Fortnox och Google sheets är molnbaserade plattformar vilket gör överföringen med en molntjänst väldigt naturlig.

Fortnox är ett väl etablerat ekonomisystem i Sverige och många företag har mängde med data lagrade i deras system.

För den som inte använt Google sheets innan är det ett onlineverktyg där du skapar kalkylark. Det är även lätt att dela dessa med andra och flera kan jobba i dokumentet. Det kräver ett google konto som är kostnadsfritt. Att använda Google sheets är oxå kostnadsfritt för personligt bruk, för företag finns det olika betal-planer beroende på vad man vill ska ingå.

Få bättre överblick

Med vårt system får du bättre överblick över all din data från Fortnox. Att föra över sin data manuellt är väldigt tidskrävande och med fortnox2google är det gjort på några minuter, allt beroende på datamängd förstås. Du kan göra en överföring när du vill, var du vill på all tillgänglig data från Fortnox API. Programvaran ligger i molnet så den finns tillgänglig till dig bara du har en dator och internet. Överföringar kan även göras på schema så du regelbundet kan få över data från Fortnox in till Google sheets.

Till exempel kan priser och artiklar föras över från Fortnox till Google sheets och man kan få en tydlig överblick, dra statistik och dela informationen med andra.

För en detaljerad lista på vilken data som finns tillgänglig för överföring och mer information besök vår hemsida.

Vad är integrationer?

När ett system arbetar tillsammans med ett annat i ett sömlöst flöde blir det en integration. NewSeed har skapat ett sådant flöde mellan Fortnox och Google sheets. NewSeed är integrationspartner med Fortnox.