Nytt samarbete med NyföretagarCentrum Öresund

Published On: 2020-02-14

NyföretagarCentrum Öresund är en organisation som hjälper nya företagare med allt från att skapa en affärsplan till att ge mentorskap, till att rekommendera samarbetspartners och företag som kan vara till hjälp. Vi på NewSeed inriktar oss på att hjälpa företagare att förverkliga sina idéer, både för nyetablerade som större företag. I och med detta var ett samarbete med NyföretagarCentrum Öresund väldigt passande. Förutom att lösa de direkta problem nyföretagare har så kan vi också hjälpa till med rådgivning till de lite mer abstrakta problemen, de som kanske inte har så tydliga lösningar men definitivt tar upp mer tid och resurser än de borde. Vår breda erfarenhet från många olika projekt och tekniska miljöer gör att vi ser mönster och förbättringsmöjligheter som annars kan vara lätta att missa. På detta sätt får vi chans att hjälpa människor bygga upp sina företag – helt i linje med vår vision att få hjälpa andra förverkliga sina idéer och att med vår expertis inom IT kunna underlätta deras verksamheter. 

Kom in på en kopp kaffe så diskuterar vi saken! 

För att du ska känna dig trygg erbjuder vi alltid ett gratis första möte där vi diskuterar din verksamhet och vilka möjliga lösningar vi ser på ditt problem. Som vi brukar säga – kom gärna hit med dina mest omöjliga problem, för de är de roligaste att lösa!

Med detta sagt så välkomnar vi samarbetet med NyföretagarCentrum Öresund och hoppas på många givande möten med dess medlemmar!