Google Bot (bild tagen från Googles guide)

Vill du veta mer om sökmotoroptimering? Vill du ha informationen på svenska? Visste du att Google har gett ut en grundbok om sökmotoroptimering som är tillgänglig för alla gratis! Oavsett om du vill göra det själv eller anlita någon att hjälpa dig med sökmotoroptimering är det en läsvärd guide. Även om delar av guiden är något teknisk finns där en hel del som går att ta till sig om ämnen såsom innehållshantering, länkar och texter som är allmännyttigt för vilken webbplatsägare som helst.

Om man ska köpa in SEO från en leverantör kan det vara bra att ha lite grundkunskap inom ämnet. Vilka delar är bra att lägga ut? Vilka delar bör man själv lägga tid på? Detta är frågor man bör tänka igenom innan man letar efter leverantörer. Tyvärr finns det leverantörer som bara lovar guld och gröna skogar. SEO är inte lätt, det är en korsvetenskap mellan avancerad teknik och mänsklig psykologi.

Ladda hem guiden från Google och läs den! Läs mer om vad New Seed har att säga om sökmotoroptimering samt vilka tjänster vi erbjuder.

[ Bilden är tagen ifrån Googles guide och är © Google ]