Sweden Virtual Reality

Published On: 2016-11-17Tags: , ,

Sweden Virtual RealitySweden Virtual Reality utlyser en tävling för VR-talanger. I fem olika kategorier kan man tävla. Det som är gemensamt för alla kategorier är att de ska ge en upplevelse via virtual reality. Tävlingen sponsras av bland annat Massive, Sopact, Tillväxt Malmö, Game City och New Seed! Sydsvenskan skrev en artikel inför starten på tävlingen som börjar den 18 november.

New Seed har hjälpt Sweden Virtual Reality med att slutföra deras webbplattform inför tävlingen. Bland annat har New Seed hjälpt till att skapa en anmälningsprocess via en betalningslösning (PayPal). Vidare har New Seed via denna anmälningsprocess skapat förutsättningarna för att på ett administrativt enkelt sätt hantera de förhoppningsvis många anmälningarna.

I framtiden ser New Seed fram emot att fortsätta kunna samarbeta med Sweden Virtual Reality om den plattform de håller på att bygga. Den ska fungera som en rekryteringsplattform för VR-talanger. Plattformen är under uppbyggnad och vi ser fram emot att berätta mer om detta framöver.

Företagsnamnet och grundidén bakom New Seed handlar om att så frö – aldrig tidigare har ett uppdrag varit så i linje med vår egen idé. Denna tävling handlar om att plocka fram de bästa talangerna inom ett helt nytt område. Vi på New Seed är väldigt glada över att vara med i detta projekt.