Amazon AWS i Sverige

Den 12 december 2018 öppnade Amazon sitt datacenter i Stockholm. Nu kan man därmed använda Amazons tjänster från Amazon Web Services (AWS) direkt här i Sverige. Det nya datacentrets officiella namn är ”Europe (Stockholm)” eller ”eu-north-1”.

På NewSeed har vi jobbat med Amazon AWS i många år redan. Deras intåg på den svenska marknaden har vi sett fram emot ända sedan det tillkännagavs. Det finns en del företag som av lagkrav eller annat önskar att all lagring sker inom Sveriges gränser. Detta blir nu inte längre ett problem.

På NewSeed var vi snabba med att sätta upp en server i den nya regionen. Besök gärna vår demo-server som ligger hos Amazons datacenter i Stockholm!

AWS demo-server i Stockholm

Nu finns det inga hinder längre! Vill ni veta mer om Amazon och deras tjänster inom AWS så kontakta NewSeed!

Kategorier: New SeedNyheter