360-bilder från VM-backen i Åre

Nu är det snart VM i Åre. Här kommer lite bilder som vi tog när Magnus Lindgren från NewSeed var på plats i Åre tidigare i år. Tyvärr var det lite dåligt väder men här kan ni få en 360-bild av hur VM-backen såg ut i början av januari.


VM-backen nära VM-arenan.

Här är även en kort film från samma tillfälle. Tyvärr var som sagt inte vädret det bästa just då. Vi får hoppas att de har mer tur när det är VM där.


Video i 360 från VM-backen

Använd gärna Google Cardboard eller annat VR-headset för att titta på bilden och filmerna. Det ger en helt annan känsla än på skärmen.

360-bilder och filmer är större än vanliga bilder och filmer. De ovanstående filmerna är från 22 Mb för den lågupplösta till 163 Mb för den högupplösta. För att visa bilderna här på hemsidan använder vi oss av Google VR. Med hjälp av Google VR kan man skapa interaktivt VR-innehåll på nätet. För den som har tillgång till ett VR-headset går det dessutom att använda samma material direkt i headsetet.

Kategorier: New Seed