new seed desktop

Kom och ha trevligt och jobba tillsammans med oss på NewSeed en fredagseftermiddag. Vi har själva länge internt haft fredagsmöte där vi lär oss nya saker, testar ny teknik och allmänt försöker ha det lite roligare. Ibland jobbar vi tillsammans med något och ibland har vi egna idéer vi vill utveckla under dessa fredagseftermiddagar. Nu bjuder vi in utomstående att en fredag i månaden delta på dessa möten!

Där finns inga krav som helst för att komma! Det finns inga kunskapskrav och ej heller något krav eller förbindelse om att vara/bli kund till NewSeed. Alla är välkomna!

En vanlig fredag på NewSeed följer ungefär följer ungefär detta schema:

13:00 Ankomst
13:15 Vi hälsar alla välkomna
13:30 En kort presentation av dagens ämne
14:00 Fria frågor och därefter fritt arbete
16:30 Vi packar ihop och tackar alla som kom

Behöver ni gå tidigare är det inga problem. Om ni anländer senare än 13:00 är det bra om ni föranmäler det så att vi inte väntar på er för introduktionen.

Vad kan ni som besökare då göra på dessa fredagsmöte? Här är några förslag:

  • Uppdatera er egen hemsida i exempelvis WordPress och få gratis hjälp
  • Pyssla med era sociala kanaler och få tips med detta
  • Få en inblick i vad vi på NewSeed skapar och kan skapa
  • Ha trevligt och träffa nya människor
  • Ställa frågor om webbutveckling till experter

Ni kommer att ha experter inom SEO, Webbutveckling, WordPress, WooCommerce, sociala media och mycket mera sittandes bredvid er när ni jobbar!

Ta med er en bärbar dator om ni vill jobba på den eller ta bara med er glada uppsyn om ni vill diskutera och prata med oss. Fredag på NewSeed är också ett utmärkt tillfälle att nätverka med andra besökare.

Det finns säkert massor av mer vi kan göra tillsammans. Vi ser fram emot att träffa er!

Vi publicerar våra events på Facebook där ni också kan skriva upp er. Vi har även en e-postlista som ni kan prenumerera på om ni önskar få inbjudan före alla andra! Skriv upp er på listan med hjälpa av nedanstående formulär.


Powered by MailChimp