WooCommerce för e-handel

Published On: 2016-04-05Tags: , ,

woocommerceecommerce-sweden-april-2016WooCommerce för e-handel har skjutit fram till att bli en ledande e-handelsplattform här i Sverige. Enligt builtwith.com drivs nu 37% av alla Sveriges e-handelsplatser med WooCommerce! Det är imponerande statistik.

Det har varit naturligt för New Seed att arbeta med WooCommerce då vi så länge har arbetat med Wordperss. WooCommerce är nämligen baserat på WordPress och kan förvandla vilken befintlig WordPress-installation som helst till en fullfjädrad e-handel med betalning med exempelvis Swish eller Klarna! Det finns även en uppsjö av tillägg som går att köpa för ytterligare funktionalitet.

På New Seed har vi dessutom skapat unika lösningar som utnyttjar WooCommerce och WordPress som standardplattform. Det är bara dumt att bygga egen hantering av betalningar när det finns en plattform som fungerar utmärkt att utgå ifrån. Med dessa verktyg kan man skapa allt från den enklaste e-handelslösningen till mycket avancerade och storskaliga e-handelsbutiker.

Det har aldrig varit lättare att börja med e-handel. Nu erbjuder dessutom New Seed via sina fredags-events er möjlighet att snabbt och enkelt komma igång på egen hand. Det går att starta i liten skala för att sedan växa och förbättra systemet allteftersom affärerna går bättre. Med hosting hos exempelvis Amazon AWS så är det lätt att växa efter behov.

Har ni några frågor så tveka inte att kontakta oss på New Seed, vi hjälper gärna till!