Släpp utvecklarna fria – det är vår!

Published On: 2021-04-01

Det varmare vädret kommer med roliga nyheter på NewSeed – vi växer så det knakar, och nu öppnar vi upp ett till kontor! 

I Alnarp ska nu nästa kontor vara. Vägg i vägg med vår partner Elobina och nära till alla våra kunder i Lomma. Med de jättefina grönområdena som finns i Alnarp så hoppas vi på att få många promenadmöten framöver (Walk and talks!). Det känns jättekul att NewSeed nu har vuxit sig till att behöva ett till kontor!

Utöver det så välkomnar vi en ny kollega nu i vår; Mats, som bor i norra Lund. Och, så letar vi efter ännu en ny kollega! En junior utvecklare den här gången, som gillar att ta sig an de lite svårare och mer intressanta problem som vi på NewSeed gillar mest. Vi har hittills redan fått in hel bunt av bra ansökningar, men känner du någon som kanske skulle passa i vårt team – tipsa

Utöver det så flyter våren på som den brukar på NewSeed, förutom med den fortsatta distansen. Vi planerar och längtar efter att komma iväg på de hackathons och konferenser som vi annars alltid åker på. Vi går på gemensamma friskvårdspromenader, lyssnar på Dagens låt och engagerar oss i varandras vardagsliv (bland annat tipsar om vad man kan laga i en Airfryer, hur man bör hantera komplicerade renoveringar och vad som är viktigt när man bygger en pool). Och så jobbar vi stenhårt för att med toppmodern IT uppfylla våra kunders drömmar, stora som små! 

Glad påsk önskar alla vi på NewSeed!

Ett härligt tack och påskhälsning som vi idag fick levererat från vår kund Ywonne på TMK Konsult!