TechCrunch Hackathon London 2016

Published On: 2016-12-05Tags: , ,

img_5383

Det har varit en intensiv helg, från 12:30 på lördagen till 09:30 på söndagen deltog New Seed i TechCrunchs Hackathon i London. Det var tredje året i rad New Seed deltog i tävlingen som går ut på att bygga en helt ny produkt knappt ett dygn.

I år byggde New Seed en app för att skapa augmented reality-minne. Appen fungerar som en digital version av hänglås på en bro eller flaskpost. Man lämnar helt enkelt ett minne där man står, om någon annan sedan ska läsa det måste de komma till samma plats och hitta det. Alla minne representeras som stjärnor i augmented reality som man letar efter med sin telefon.

Vi var väldigt nöjda med vår insats, och det var tufft att jobba så länge utan att sova. Presentationen gick också ganska bra – speciellt om man tänker på att man varit sömnlös i över ett dygn, jobbat hårt och är väldigt nervös för att presentera på max 60 sekunder vad man har gjort! Ni kan se videon här i live-streamen från TechCrunch, vår presentation börjar 58 minuter och 15 sekunder in i filmen.

Vårt bidrag vann biljetter till TechCrunch Disrupt som startar idag måndag i London. Här är lite bilder från när vi deltog.