elobina-pattern

Vår partner Elobina söker nu webbutvecklare för att hjälpa oss till nästa steg i utvecklingen. New Seed har länge stött Elobinas utveckling och varit med och tagit fram hela deras plattform för on-demand-produktion av unika och ekologiska tyg-produkter.

Elobina har en mycket spännande tid framför sig och detta hoppas vi är början på något stort. Vi ska starta en textil revolution där alla ska kunna skapa sina egna unika textilprodukter. För närvarande är där två positioner som vi är i behov av. Ni kommer även att jobba nära New Seeds team med erfarna konsulter.

WordPress-utvecklare:
Kan du koda PHP och få WordPress att se ut och fungera precis som du vill? Elobina behöver en webbutvecklare som hjälper med den egna och partners webbsidor. Utveckling av tema (efter förlaga från designer) och insticksprogram blir din huvudsysselsättning.

JavaScript/Frontend:
Har du läst ”JavaScript: The Good Parts” och kan koda HTML5 som rinnande vatten? Gillar du att koda JavaScript med fokus på interaktion med andra tjänster (såsom sociala media) och samspel med användarna? Då kan du vara med och hjälpa till att vidareutveckla vår produkt-editor till världsklass!

Sök till Elobina direkt eller kontakta oss på New Seed! Vi hoppas att höra av er!