new seed desktop

Nu är det dags igen för vårt månatliga evenemang ”Fredag på New Seed”. Fredagen den 20 Maj öppnar vi åter igen upp dörrarna för alla som önskar vår hjälp eller är intresserade av att komma och jobba tillsammans med oss. Vi hade mycket trevligt sist. Ett givande utbyte av idéer och möjlighet att knyta nya kontakter.

En gång i månaden bjuder vi på New Seed ut vem som helst att komma och jobba tillsammans med oss. Det brukar vara en mycket uppskattad tillställning och alla är välkomna. Vi har haft besök av kunder som jobbar med sina egna webbsidor och av studenter som jobbat med studentprojekt. Det har kommit de som varit nyfikna på att träffa nya människor eller som varit intresserade av att jobba på New Seed.

Håll utkick här på hemsidan eller följ oss på Facebook eller Twitter för att inte missa nästa tillfälle!

Kategorier: New Seed