AAA – högsta kreditvärdighet

Efter tio år med nyckeltal som är väsentligt över branschens genomsnitt så får nu NewSeed högsta betyg, AAA, från Bisnode. NewSeed grundades 2009 och fick redan 2012 AA-rating. Kraven för att uppnå AAA är dock mycket högre ställda och endast cirka 3 procent av Sveriges företag uppfyller dem. Bokslutet 2018 som ligger till grund för vårt nya kreditbetyg är inget undantag, det är ett rekordår i många avseende. Högst omsättning, flest medarbetare, högst resultat och genomgående god ekonomi.

NewSeed får AAA-kreditvärdighet
NewSeed har tilldelats AAA i kreditvärdighet av Bisnode.

Eftersom kravet för kreditbetyget AAA är tio år av goda nyckeltal betyder det att NewSeed ända sedan start 2009 har haft en god ekonomi. NewSeed har sedan i över tio år visat kontinuerligt förbättrade siffror. Vi jobbar målmedvetet och långsiktigt både med vår ekonomi och med vår kundvård.

Magnus Lindgren på NewSeed tar emot AAA-diplom
Magnus Lindgren, VD för NewSeed, tar emot AAA-diplom.

Inget är omöjligt

Vår målsättning har alltid varit att sikta mot horisonten. Ibland kallas något för omöjligt bara för att ingen har gjort det tidigare. Vi på NewSeed räds inte att ta oss ann de riktigt svåra problemen. Vår ambition är alltid att leverera enkla lösningar till ofta komplexa grundproblem. Att vara en partner att lita på – både för våra kunder och våra leverantörer – är mycket viktigt för oss. Detta kreditbetyg är då ett kvitto på att vi lever som vi lär.

Förverkligar idéer

Nu ska vi bygga på den solida grund som företaget står på och genomföra de projekt vi har tagit oss ann. Just nu har vi många spännande projekt åt våra kunder men även två stora egna projekt – Elobina och K for Contact. Detta betyder att NewSeed inte bara driver sin egen verksamhet framåt utan även är delaktig i att driva fram företag. Vårt motto är ”Förverkligar idéer” och det är precis vad vi har gjort – ända sedan start!

Har du en idé du vill förverkliga? Kom och prata med oss, vi älskar utmaningar!