NewSeed ställer upp när det gäller!

På NewSeed bryr vi oss verkligen om våra kunders framgång. Genom att bygga system som gör dem framgångsrika blir vi själva framgångsrika. Att vi bryr oss utöver det vanliga märks när det verkligen gäller.

Att NewSeed ställer upp kan ni fråga vilken av våra kunder som helst om. Vissa har behövt vår hjälp mer än andra. Vi har vid behov utan SLA ställt upp och jobbat obekväm arbetstid utan extra ersättning för flera av våra kunder. För våra nära kunder är det en självklarhet att vi ställer upp när vi har möjlighet.

Formtoppen mitt i Corona-krisen

Många branscher har fått stora problem i spåren av Coronas framfart. Formtoppen driver tre gym och har fått bekymmer med att bedriva sin verksamhet under dessa nya omständigheter. Ända sedan NewSeed grundades har Formtoppen varit en kund. NewSeeds grundare Magnus Lindgren har faktiskt arbetat med Formtoppens bokningssystem Webbok i 20 år! Det har därför varit självklart att vi ställt upp med vad vi kunnat för att hjälpa dem i denna situation.

Formtoppen appen – bilden hämtad från Formtoppen

För att mildra effekterna av Corona samt minska risken för smittspridning har NewSeed hjälpt till med att ta fram olika digitala verktyg. För det första har lanseringen av en app som ska minska köerna i receptionen påskyndats. Sedan har en funktion byggts för att som medlem ska kunna se en uppskattning av hur många som besöker gymmet för tillfället för att själv kunna bedöma om de ville gå dit just då eller avvakta till senare. Det har även behövts ett antal större justeringar av deras träningsschema. Det har varit lätt för oss att göra detta direkt i databasen än för deras anställda via webbgränssnittet. För denna hjälp har NewSeed skickat en faktura med 100% rabatt, dvs en faktura på 0 kr!

Över åren har Formtoppen varit en trogen kund och det kändes skönt att kunna ställa upp när det verkligen gäller.

– Magnus Lindgren, NewSeed

Kontinuerligt under krisen har vi haft en nära dialog med Formtoppen. Vi har varit lyhörda för vad vi kan hjälpa dem med och tagit fram lösningar på konkreta problem. Det har uppstått idéer för hur vi på nya sätt kan förhindra smittspridning och underlätta för verksamheten.

Genom att ställa upp när det behövs bygger vi långsiktiga relationer. Vi trivs att arbeta med framgångsrika företag och vi hjälper dem gärna att bli det!

Håll Sverige igång

Håll Sverige igång – Företag som stöttar företag

Det är inte bara befintliga kunder vi vill hjälpa. Vi ställer gärna upp och skapar nya relationer där det behövs som mest. Under tider av omställning måste vi tänka på nya sätt. Nya idéer och innovation är något vi på NewSeed verkligen gillar. Via initiativet Håll Sverige igång erbjuder vi därför hjälp att komma igång med app-utveckling.

Redan tidigt i krisen under mars månad gick NewSeed ut med ett utskick till alla sina kunder. Dels för att informera om vår egen situation men även för att höra med våra kunder hur det stod till med dem. Vi ville vara tydliga med hur vi jobbar vidare och vad som kan förväntas av oss. Samtidigt ville vi veta om det fanns något vi kunde hjälpa till med. Detta utskick var mycket uppskattat och det var många kunder som sade att de genast skulle göra samma sak själva.

Vill ni arbeta med en leverantör som bryr som om och gör det där lilla extra? En leverantör som ställer upp när det behövs och som löser problem? Då ställer NewSeed upp!

NewSeed vid Öresundsbron

Innovation tar oss framåt

När saker inte fungerar som de brukar så krävs det nytänkande. Istället för att deppa över vad som inte längre fungerar så gäller det att hitta nya sätt. NewSeeds motto är att vi förverkligar idéer och även många saker är dystra nu så finns det nu möjligheter att göra det bättre. Har du en idé så kontakta oss så hjälper vi er att förverkliga den!