Idag släpptes iPad 2 på den svenska marknaden. Nu kan man beställa iPad 2 från Apple Store. På New Seed ser vi massor av potential iPad och surfplattor i allmänhet. Det finns många område där affärssystem och hemsidor går att förbättra med anpassning till dessa nya enheter.

En surfplatta ska användas för vad den är och inte ses som en ersättning till exempelvis en laptop eller smartphone. Förväntar man sig att den ska fungera som ersättning till en laptop kommer man bara att bli besviken. Likaså är den på tok för otymplig för att kunna ersätta en smartphone.

Förutom nöje och underhållning så finns det en rad affärsmässiga tillämpningar som passar iPads format utmärkt. För idéer och tips tveka inte att kontakta New Seed för mer information.

New Seed är en registrerad iPhone- och iPad-utvecklare.
iPhone, iPad och Apple är registrerade varumärke för Apple Inc.

Kategorier: Nyheter