Snabbstart för Hemsida / E-handel / App

NewSeed erbjuder experthjälp inom webb-, app- och systemutveckling. Med lång erfarenhet inom utveckling och med ett genuint intresse för våra kunders framgång bygger vi kundanpassade lösningar.

NyföretagarCentrum Öresund och NewSeed är partner-företag.

En enkel hemsida
För oss en mycket enkel tjänst men som såklart är toppmodern och driftsäker. Vi hjälper alltid kunden att koppla sin hemsida mot Google Search Console och andra utvalda verktyg. Alla hemsidor vi bygger är självklart responsiva och därmed mobilanpassade. Hemsidor vi levererar ligger driftsäkert i Amazon Web Services (AWS).
Prisexempel: från 5000 kr

E-handel
En e-handel innefattar allt som en hemsida har men med stöd för försäljning. Vi bygger e-handelsbutiker med ett av marknadens mest populära e-handelsverktyg. Integrationer och anpassningsmöjligheter är i stort sett obegränsade. I grundutförande finns stöd för betalningsmetoder såsom Swish.
Prisexempel: från 8000 kr

App för iPhone och Android
Vi har standardmallar vi utgår från när vi snabbt och enkelt tar fram en skräddarsydd app. Appar kan både vara publika och tillgängliga för alla eller privata och för ett internt syfte. Det går att bygga fristående appar eller appar som är uppkopplade mot andra eller egenutvecklade webbtjänster.
Prisexempel: från 10 000 kr

Erbjudande om kickstart

Via NyföretagarCentrum Öresund vill vi nu erbjuda våra gemensamma kunder/klienter en kickstart för sin digitala närvaro. För en utvald kund per månad under september, oktober och november kommer vi att erbjuda följande kostnadsfritt utöver det som redan ingår i vårt standarderbjudande.

Vi följer alla våra kunder och är måna om deras framgång. Men i detta erbjudande vill vi följa några utvalda extra noga. Det innebär extra tid avsatt för både rådgivning och utveckling.
Vi förbehåller oss rätten att själva välja ut dessa kunder.

Urvalskriterier är exempelvis:

  • Innovativ ny idé
  • Nytänkande affärsmässigt
  • Ömmande skäl
  • Något som gör denna kund unik!

Det vi kommer att göra är att sätta upp avstämningsmöte. Dedikera extra utvecklingsresurser samt ge expertrådgivning som vi normalt tar ut ersättning för. Vi kommer även att skriva ett kundcase om denna utveckling som vi publicerar på vår hemsida som ett exempel på vårt goda samarbete med NyföretagarCentrum Öresund.

Detta erbjudande gäller endast via NyföretagarCentrum Öresund och på rekommendation av en rådgivare där. För att ansöka, skicka in en kortfattad beskrivning av personen/personerna och deras affärsidé. Skriv gärna även en kort motivering varför ni tycker att de vore lämpliga kandidater för detta. Skicka e-postmeddelandet med ansökan till kickstart@newseed.se.


Detta erbjudande gäller endast via NyföretagarCentrum Öresunds rådgivare. NewSeed förbehåller sig rätten att fritt välja vilka som får detta erbjudande – eller om ingen lämplig kandidat rekommenderas inte erbjuda detta. Kandidater tillsätts löpande och meddelas i så god tid som möjligt innan varje period. För att ta del av erbjudandet måste en hemsida, e-handel eller app köpas via NewSeed.