Facebook-applikation

FacebookÄr ert företag med på Facebook? Har ni funderat på vad en egen Facebook-applikation innebär och hur den skulle kunna hjälpa er?

Hur fungerar det?

New Seed har kunskapen om hur man utvecklar diverse former av Facebook-applikationer. Ni kan exempelvis ha en enkel applikation som fungerar som en egen flik inne på er profil-sidan. Man kan också bygga en applikation som fungerar helt fristående. Applikationen kan fungera som en brygga mellan er Facebook-närvaro och er traditionella hemsida.

Inte bara för besökare

En Facebook-applikation behöver inte bara rikta sig till era besökare. Ni kan ha en applikation som övervakar och underhåller er Facebook-profil. En applikation kan skapas som exempelvis automatiskt publicerar era nyhetsartiklar på Facebook. En sådan applikation kan även användas för att övervaka inlägg och texter på er Facebook-profil.

Exempel på Facebook-applikationer för företag

  • ”Gilla för mer information”-sida på Facebook. Den är nästan klassisk vid det här laget, en sida som man bara ser innehållet på om man klickat gilla på Facebook. Kan vara bra för kampanjer, erbjudande eller tävlingar.
  • Automatisk uppdatering på Facebook. Låt ert innehållshanteringssystem automatiskt länka nya intressanta artiklar på Facebook genom ett enkelt klick. Exempelvis kan inlägg i WordPress per automatik (eller under vissa villkor) automatiskt publiceras på er Facebook-profil.
  • Tävlingar. Skapa tävlingar där besökare automatiskt deltar med sin Facebook identitet. Inte bara blir det lättare att fånga upp deltagare det är även lättare att få dessa att sprida budskapet vidare till sina bekanta.