Hemsida i WordPress

Vill du driva din egen hemsida, blogg eller e-handel på ett så enkelt och bekymmerslöst sätt som möjligt?
New Seed kan på flera sätt hjälpa er med detta.
Det enklaste och snabbaste sättet som vi rekommenderar är att köpa en WordPress-installation av oss via vår tjänst 3w.nu. Istället för att själv behöva krångla eller betala för en installation köper ni en färdig lösning ifrån oss.

3W - WordPress som tjänst

3W – WordPress som tjänst.

 

Vår tjänst 3W.nu

New Seed har utvecklat tjänsten 3W.nu för att underlätta för dig som kund att ha en webbsida eller e-handel i WordPress.
Vårt primärar mål är att vara en så effektiv och prisvärd tjänst som möjligt där vi tar hand om allt det tekniska runt WordPress och serverhosting, det vi är riktigt bra på, så att ni som kund helt kan fokusera på innehållet på er webbsida.
Vi erbjuder tjänsten i tre olika nivåer med pris från 995kr/år för att passa såväl mindre hemsidor som mer specialanpassade lösningar.
I tjänsten ingår alltid fri support via e-post samt våra träffar Fredag på New Seed, sök- och mobiloptimerad webbplats samt hackerskydd. Vårt syfte med att ebjuda fri support är att man ska kunna vända sig till oss oavsett färdigheter i WordPress och alltid känna att man får den hjälp man behöver.
För mer aktuella priser och information besök 3w.nu.

I tjänsten ingår fri support, sök- och mobiloptimerad webbplats samt hackerskydd.

3W.nu för hemsida

WordPress började som ett bloggverktyg men dominerar nu som verktyg för webbsidor. Vår egen sida är ett exempel på en WordPress-sidan med blogg som nyheter. New Seed kan hjälpa er med flytt av hemsidor, snabba upp en långsam webbplats för gladre besökare med mera. I 3Ws tjänst WordPress Bas från 995kr/år ingår flera moderna teman och utvalda instick.
Oavsett om ni vill ha en hemsida för företaget eller en specialanpassad webbplats så kan vi hjälpa er. ECNDT 2018 är ett exempel på en specialanpassad webbplats, WorPress Custom, med kapacitet att ha ett högt antal besökare under en kort tidsperiod med opåverkad responstid.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer: