Lediga platser på New Seeds kontor

Lediga platser på New Seeds kontor.

Nu närmar sig höstterminen och med det alla praktikjobb och exjobb som regionens studenter kommer att slita med. På New Seed har vi alltid varit öppna för att ta emot kunskapshungriga personer som behöver hjälp med sina projekt. Inför hösten har vi dessutom lediga platser i vårt kontor på elfte våningen i södra delen av Lund.

Leter ni efter en arbetsgivare för er praktikplats eller handledare för ert exjobb så hör av er till New Seed! Vi tar gärna emot er om det finns möjlighet. Har ni egna projekt så kom gärna med förslag alternativt så har vi en del projektarbete och intressanta idéer som går att utveckla.

På New Seed har vi massor av erfarenhet att dela med oss av. Magnus Lindgren som driver New Seed har jobbat med webbutveckling sedan 1999 och byggt storskaliga e-handelstjänster och andra webbtjänster.

Är du intresserad så tveka inte att höra av dig till oss. Ni kan även ställa era frågor till oss på Facebook eller LinkedIn. Vi har ett begränsat antal platser och när vi väl har fyllt dem har vi inte möjlighet att ta emot fler.