Kort om vad vi gör

Under fliken Tjänster hittar du en mer detaljerad och teknisk beskrivning av vad vi är riktigt bra på. Om du bara vill ha en kort presentation för att bilda dig en första uppfattning om oss så presenterar vi här de tre områdena vi jobbar med:


1. Förverkliga idéer

Här har vi det frö som en gång sådde NewSeed; att hjälpa nyföretagare förverkliga sina idéer. Vi håller oss ständigt uppdaterade om nya tekniker och trender i världen för att alltid ligga steget före och kunna komma med innovativa lösningar för nya affärsidéer. Detta ger oss också ett försprång i att utnyttja tekniker som inte än är stora på marknaden och utveckla lösningar som passar din målgrupps pågående utveckling.

Ett exempel på det är när vi år 2000 utvecklade ett online bokningssystem för träningspass på en gymkedja. Vid den tidpunkten var folk oroliga för om det systemet skulle fungera, och vi fick höra att “man kan ju inte lita på att folk alltid kommer ha tillgång till internet”. Idag, 20 år senare, fungerar bokningssystemet fortfarande fläckfritt – och nästan alla gym har idag skaffat sig ett online bokningssystem. 

2. Förenkla och effektivisera system

Har du någon gång jobbat i ett system du tänkt att det här systemet borde inte behöva vara så här krångligt eller det borde inte behöva ta så här lång tid?

Troligtvis har du alldeles rätt i det. Det borde kunna förenklas. Och det är vi riktigt bra på. Vi har fått se många olika system som känns som att de inte har hängt med i utvecklingen, och som med ganska enkla tekniker kan uppdateras till att bli mycket smidigare att jobba med.

Kanske är det ett problem som du tycker borde kunna lösas, men du vet inte riktigt hur. Det kanske vi vet! I många fall kan system effektiviseras med ganska enkla medel. “Ge oss de problem som för dig känns omöjliga att lösa – för det är så roligt när vi ändå lyckas lösa dem” är något vi brukar säga. Känns det omöjligt och krångligt för dig – prata med oss. Vi har erfarenhet av den typen av problem och älskar att hitta lösningar som sedan sparar dig och dina kollegor massor av tid.

3. Apputveckling

Har du funderingar på att utveckla din verksamhet med en app? Grattis – vilket roligt beslut. Men med de tankarna kommer kanske många andra funderingar. Vad kostar det att bygga en app och hur lång tid tar det? Vilka funktioner ska den ha? Hur avancerad ska den vara? Hur ska den utnyttja mobilens funktioner? 

Vi hjälper dig med alla de funderingarna och ger vidare feedback på hur appen kan utvecklas. När du sedan har bestämt dig för hur du vill ha den – då bygger vi appen åt dig! Vi har erfarenhet både från att själva utveckla hela appen och från att jobba som en del av ett större utvecklarteam.

Vårt mål när vi arbetar är att alltid göra ett så bra jobb att du efteråt inte ska behöva oss för fortsatt underhåll – men också att jobbet är så bra gjort att du vill anlita oss för fortsatta tjänster.

”Jag vill vara öppen och överlämna så att de är fria att fortsätta utvecklingen själva eller med andra – men samtidigt vill jag vara så bra på att leverera att de ändå väljer att komma tillbaka till oss hela tiden.”

Magnus Lindgren, grundare av NewSeed


Andra saker vi älskar att jobba med: 


Kom in på en kopp kaffe!

Boka in ett första möte med oss, så diskuterar vi din idé och hur vi skulle kunna vara till hjälp. Det första mötet med oss är alltid helt kostnadsfritt. Ibland är det inte så lätt att själv se lösningen på ditt problem och då kan det vara bra att få diskutera det i lugn och ro med någon som har erfarenhet av att lösa liknande situationer. Ge oss dina problem – så kommer vi tillsammans fram till en lösning.    LundMalmöGöteborgStockholmAnnat (ange under övrigt)